Fenerbahce keeps Real to 51, wins classic!

Fenerbahce keeps Real to 51, wins classic! | Round 18, Highlights | Turkish Airlines EuroLeague

YouTube player
Video Hakkında En Çok Beğenilen Yorumlar

Real hücumda kötü değildi, sadece fenerbahçe savunmada mükemmeldi .

Pierre Henry şuan euro ligin en iyi çok yönlü oyun kurucusu. Oyun görüşü ve hırsı insanı resmen cezbediyor. Bir Beşiktaş lı olarak bu takımla gurur duyuyorum. Devam beyler.

Bir Beşiktaş li olarak sonuna kadar tebrik ediyorum Fenerbahçe yi.rral bu senenin en büyük el.sampiyonluk adayı bana göre.ama mükemmel savunma yaparak dumur ettik resmen.yolun açık olsun FB.

BU TAKIM ÇOK YÜREKLİ ÇOK İSTEKLİ ÇOK CESUR BU TAKIMA SÖYLENECEK KELİME BULAMIYORUM TEBRİKLER TAKIM BİR KEZ DAHA GURURLANDIK👏

Nazar deymesin. Nando ile vessely sakatlandıktan sonra tahminlerin tersine takım maç kaybetmedi !!! Kazanılan son 5 maç destan.
Yaratılan motivasyon inanılmaz. Tesavileri bittiğinde vessely ve nando bu motivasyon ve birlikteliğe katkısını fazlasıyla sunmalı.
Beklediğimiz geri dönüşleri bu şekilde olmalı. Takımın ivmesi düşmemeli.

işte cesaret,işte feraset,işte fazilet,işte adam gibi adamlık

o nasıl bir savunmadır öyle real gibi üçlükçü bir takımı 3 çeyrekte 30 sayıda tutmak gerçekten mükemmel ötesi bir savunma bir beşiktaşlı olarak fenerbahçeyi gönülden tebrik ediyorum

bir BEŞİKTAŞ’lı olarak FENERBAHÇE’yi gönülden tebrik ediyorum harika bir galibiyet inşallah playoff yaparlar

Çocuklar etmeyin yazıktır günahtır, EL liderini bu kadar rezil etmeyin.!! Bu maçı canlı seyredememek büyük bir kayıp, Ne desek ne yazsak azdır. tebrik ediyorum, gururlu bi gece oldu… formasında Ayyıldız olan Avrupaya çıkan her takım benim takımımdır. bir BJK’lı..

Galatasaraylı olarak FB Beko ile gurur duyuyorum harika oynadılar böyle devam ederlerse final oynayabilirler👍

ben böyle bir savunma, böyle bir enerji görmedim daha önce. euroleague tarihinin en savaşçı takımı olabilir. ligin en iyi hücum eden takımı madrid maçın sonuna kadar bir tane bile rahat şut atamadı. bütün hücumları çaresizce zorlama atışlarla harcamak zorunda kaldılar.
17 sayı real madrid’in tarihinde bir devrede attığı en düşük sayı. 51 sayı ise tarihlerinde bir maçta attıkları en düşük skorlu 6. maç. tavares’in hücum ribauntları, son çeyrekteki şans topları olmasa 45’i geçemeyeceklerdi.
bu kadar dar bir rotasyona sahip olup da bu maçları arka arkaya kazanacak başka bir takım yok euroleague’de.

Gerçek FENERBAHÇE ruhu 💛💙

Geçen seneki Kenan Sipahi’den sonra İsmet, Stephen Curry gibi geldi.

Çanakkale geçilmez 💙💛

Taraftarın yarattığı atmosfer, harikaydı. Böyle devam 💪. Alayını yeneriz çok ciddi söylüyorum

Maçta kırılma noktası İsmet’in üst üste attığı 2 üçlük , Real tam ritm yakalamıştı ki İsmet’in üçlükleri olayı noktaladı.

Bir ara alt katı yakın çekim gösterdiler. Sanki maça değil de sinemaya gelmiş gibilerdi. Böyle bir mücadelede tüm salonun tek vücut olması lazım. Savunmamız her zaman iyiydi ama son iki maçtır tüm euroleague takımlarına ücretsiz online savunma dersi veriyor Fenerbahçe. 👏 👏 👏

Teprik ler fenerbahçe basket, darısı anadolu efes ve diger takımlarımızın başına. 2 takımımız son 4 maç fabrika ayarlarına döndü. Şuanda Herşey super 👍🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Gecen macta da söyledim floyd inanılmaz enerji katti takima, son senelerdeki cılız oyuncularla savunmamiz cok kötüydü bu sene floyd, henry, booker ve piere ile harika fizikli bi savunma ve cok istekliler ❤️❤️