Fenerbahçe – Trabzonspor Maç Sonu Canlı | Ersin Düzen & Ali Ece & Serdar Ali & Uğur K.

Fenerbahçe – Trabzonspor Maç Sonu Canlı | Ersin Düzen & Ali Ece & Serdar Ali & Uğur K. | Nakavt

YouTube player

Video Hakkında En Çok Beğenilen Yorumlar

Serdar Ali Bey e yüzde yüz katılıyorum.İrfancan na verlien paraya yazık hemde çok yazık.Ona verilen parayla çok iyi bir golcü alabilirdi. Mesut ve Berisa +İrfan Can PAŞA kesin gitmeli..Zaiss Crespo nun yaptığı katkıyı Total de 3 yapamadı onların oynadığı maçlarda takım hep eksik Pelkas bu yüzden küstürüldü.Gerçi İRFAN CAN paşa sürekli sakat olduğundan oynamadı da. Mesut bir zamanlar yildızdı…

Trabzonspor maçı aşırı rölantiye aldı. Resmen antreman maçı gibi oynadık. Fener’i rahat yenerim kibriyle hareket ettik. Sonra golü yedik. Ama 1-1 den sonra 3 net pozisyona girdik. Hele Nwakaeme’nin kaçırdığı akıl almaz bir pozisyondu. Yani Trabzonspor ben istediğim zaman gol atarım hissiyatını sahada veriyor. Bugün Fenerbahçe’yi küçük görmekten başka bir şey yapmadık. Tempo yapsak fark atacağımız maçtı ama berabere bitti. Puan farkı çok, kredimiz var. Kendimizi zorlamayıp 1 puanı haneye yazdırdık. 3-4 Haftaya Şampiyonluğu ilan ederiz

Herkes biliyor ki bu takımda ilk 11’de Arda başlar, yedek ise Arda oyuna girer. Berisha’nın bu takımda 3. 4. Forvet olur ancak

Uğur kardeşimin ağzına sağlık vakit olmadığı için bi o bölümü izleyebildim çok güzel yorumlamış

Fenerbahçe ‘de ayakta duramayan futbolcu istemiyorum ismi ne olursa olsun.Şu takıma eli yüzü düzgün ne yapacağı belli olan 1 net kanat oyuncusu,1 tane sol bek,1 tane osai’nin yedeği sağ bek ve kendi başına gol atabilcek net bitirici lazım.

TS bu maçlarda şov yapması lazım ya yedi yakınında takım yok stres yok, baskı yok, kaybedeceği bişey yok ama sahada futbol yok 10 kişi Fb. Kök söktürdü A. Avcı saha parselizasyonu filan diye martaval okuyor bu liderlik farkı tesadüf ve hakemler yüzünden net ortada lider takım oyunu filan yok.

İsmail hoca maçta yenilmeyeyim diyerek FB yi değil kendini kurtardı. cesur hoca son 30 dakika tüm riskleri alırdı. İsmail Kartal kendini kurtardı.

Mus spor orneginden dolayi gozlerinden operim Ugurcum 😃 Valla memleketimin takimini burda duymak iyi geldi

SAÇ son zamanlarda yine formunda. Çok güzel analizlerle nokta atışı yapmış.

Fenerbahçeye yılda 1-2 derbi verin şampiyonluk önemli değil.

Osayi’nin bek oynatılması sürekli Mustafa Demirtaş’ın söylediği bir şeydi. Selam olsun.

Galatasaray’a inat yapılan transfer fiyasko çıktı. 11 m euro’ya Trabzon takım kurarken sen tek oyuncuya o kadar para harcadın. Başakşehir o kadar mutludur ki..

“Kırmızı diyene itiraz etmem, yeter ki maçın hakemi demesin.” Aferin la!

İnanılır gibi değil yorumlarınız. Hayretle dinliyorum.. kk pozisyonuna takılıp kalmışsınız.ki pek çok yorumcunun doğru karar dediği bir pozisyon. Hadi yoruma açık olsun.. e zaten hakem kk değil demiş ama var çağırmış. Bi daha bakmış vermiş. Bunun dışında oyun içi hatası ne var mı hakemin?niye hakem üzerinden maç yorumlanıyor anlaşılır değil.. Tek hatası bence m.hakan a kk vermemesi zayıf kaldı cesaret edemedi.. i.kartalın maç sonu açıklaması inanılır gibi değil ne demek o kadar seyirci önünde nasıl kk verilir.. sıkar biraz diyor açıkça.. demekki sıkmış hakeme..
oyuna gelirsek evet daha ofansif oynayabilirdi ts ama kötü oynadı demek haksızlık.fb çok iyi oynamış deniyor brnce fb de sadece hırs vardı azim vardı ki tabi olacak ilk kez tribünler dolu 2.lik şansı var karşında ts. Ekstra hırslı olmalarını beklemek doğal..peki çok mu organize atakları vardı.. çok mu bunalttı ts u..kaç şut çekti de uğurcanı bunalttı.. yapmayın yahu sadece hırsla oynayan dağınık bir takım vardı sahada.. ha siz fb çok iyi güzellemesi yapın ve bundan sonraki haftalarda neler yapacak izleyin..
Bi de eyyyy ersin düzen:)). hayırdır yahu bu haller ne kime özendiniz.. hiç yakıştıramadım

Fenerbahçe iyi oynadi ama öyle aman aman büyük baskı yoktu Trabzonspor Hamsik Dorukhan yokluğu net hissetti.

trabzonun böyle oynayacağı çok belliydi abdullah avcı maç önü röportajda yaptğı açıklamayla maçın bu şekilde gececeğinin sinyalini vermişti.

Bir Galatasaraylı olarak her hafta hatalarla dolu maç yönetimi her hafta kasıtlı doğramalar bu maçtan bağımsız şekilde Tff mhk Türk futbolunu tamamen bitirdi acil istifa etmeliler seneye daha da geriye gidicez 4 Türk kuralı ile

Abi programa giriyorsunuz. Sunucu konuşuyor. 3 yorumcunun elinde de telefon. Bazen birbirinizle konuşurken de bir başkası telefona bakıyor. Tamam dijital çağ vs falan da hiç hoş değil bu durum. Ne izleyici olarak ne de yorumcu olarak hiç hoş bir tablo değil. Umarım tüm programdaki yorumcular karşısındaki insan konuşurken telefonla oynamanın hoş bir davranış olmadığını kavrar. Futbolla ilgili ülkemizde yapılacak herhangi bir yorum olmadığı için bu durumu belirtmek istedim. Saygılar.

Pelkası salın irfanı salın mesutu salın ortasaha rotasyonu Mert, Ozan, Crespo, Arda+transferden müteşekkil olmalı. Ferdi için çok üzgünüz, çok çalışkan ama onda ben Dirk Kuyt potansiyeli görüyorum. Umarım onu böyle değerlendirecek bir futbol aklı ediniriz.