Mehmet Ali Bulut canlı yayında yalvardı! İnsanlar yakında patır patır dökülecek

Mehmet Ali Bulut canlı yayında yalvardı! İnsanlar yakında patır patır dökülecek

YouTube player

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Her Açıdan programına konuk olan Mehmet Ali Bulut, ülkemizde hızla yayınlan GDO’lu ürünlerin bir anca önce önlenmesi için yetkililere canlı yayında yalvardı.

Video Hakkında En Çok Beğenilen Yorumlar

Çok doğru bir konu üzerine odaklanmış diline sağlık

M.Ali hocam ağzınıza sağlık, beslenme uzmanı olarak yıllardır anlatmaya çalıştığım bilgileri çok etkili duyurmuşsunuz .Umarım tarım bakanlığı ve savunma bakanlığı da dikkate alır.

sizin bilgileriniz bizim için çok değerli yıllardır sizi takip eden ve bilgilerinizden istifa eden şahsım adına size teşekkür ederim sizin gibi insanlar Bu ülkenin önemli değerlerisiniz Neden anlamakta ısrar ederler sorgulamak lazım Aslında sizin doğru söylediğinizi biliyorlar ama işlerine gelmiyor hürmetlerimi sunuyorum size

hocam, çok stratejik bir alana değinmişsiniz, ancak okullarda ekmek yasak ise neden kantinlerde çocuklarımıza gdolu ürünler satılıyor sosis, tost başta olmak üzere biz neslimizi ancak topyekin bir karar ile savunabilir diyorsunuz çok güzel peki atağa geçecek olan kim, vatandaş tek başına ne yapabilir insanlar geçim derdindeyken bu gdoludur diye bakmıyor bu ucuz mu pahallı mı diye bakıyor, inşaallah sizleri sesini devlet yetkililerimiz duyar da bir önlem alnır.

Allah razı olsun hocam.Rabbim emeğinizin karşılığını versin.

Allah c c razı olsun . Biran önce birey olarakta bu ata tohumlarımıza sahip çıkmak boş arazilerimizi ekmek lazım ama yeni nesil hiç bu işleri yapmak istemiyor yaz aylarında bile çocukları bir iki haftalık ziyaretlere zorla götürüyoruz.Eskiyi fıtrı yaşamı kendi elimizle rahat yaşamak için ,helal ve sağlıklı olan besinlerimizi terk ettik.Rabbimiz cümlemizi affetsin amin.

Yıllardan beri haykırdığım konuya değinmiş hocam, insanımızın resmen kimyasıyla oynadılar hormonlu, ilaçlı, genetiği bozulmuş tohumlar Allah yardımcısı olsun gelecek nesillerin

Allah razı olsun hocam. Umarım devlet yetkilileri gereken önlemleri alırlar. Geç kalmadan.

Yillardir düşündüğüm bir konuya değinmiş hocamız!!!! Gıda STANDARTLARI MUTLAKA GELMESİ LAZIM, küreselci standartı değil, insanın doğasına uygun bir STANDART

Hocam yıllardır çok değerli bilgiler veriyorsunuz. Peki neden kimse duymuyor sesinizi?
Tarım bakanına bir mektupla bildirseniz diyorum. Peki hocam siz nasıl besleniyorsunuz?
Bizler ne yapmalıyız?

Çok haklısınız. Ben çocukluğumda genç olana kadar bir kez doktora gitmedim. Torunlarımız doğduğu gündenberi her ay doktora gidiyorlar. Devamlı hastalar ilaç alıyorlar. Kullanılan ilaçlar da kimbilir nasıl tahribatlar yapıyor. Çocuklar bazı besinleri katiyen yemiyorlar. Bu durum da çok enteresan😰

O kadar gerçek ve doğru ki söyledikleriniz. 👍Ama bir o kadar da boş uyarmalarınız senelerdir söylüyor gerçek bilim adamları… ne dinleyen var yetkililerden ne de halkını umursayan.

Yüreğine sağlık Hocam hergün düşündüğüm durumu dile getirdiniz👏🏻👏🏻🤲🤲🤲🍀🧿🐞

Yemin ediyorum, bana hangi dönemde yasama seçenegi verselerdi Osmanlinin en iyi 100 yil dönemini seçerdim. Dinimi en iyi sekilde yasamak ve hayatimi saglikli yiyecek ve içecekle geçirmek için. Fransadan hepinize selamlar kardeslerim, Allah yardimcimiz olsun gidisat çok kötü.

Esas konuyu gündeme getirdiğin için teşekkür ederim hocam Can alıcı hassa konular👏👏👏👏👍👍👍🙏🙏🙏🙏🙏🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Çok doğru. Ağzınıza sağlık hocam. Canan Karatay hocanın yıllardır söylediği konu.

Kimler anlatmadı ki bunları. Soner Yalçın yazdı. Birçok namuslu yabancı yazar da onlarca kitaplarda anlattı bunları. Ama nerede kim dinleyecek de uygulayacak. Uyaranlardan Allah razı olsun, kulak arkası edenler vebal sahibidir

Ben Türkiyede 2008 den 2021 kadar yaşadım.Terettüdsüz ve şüphesiz söylüyorum sağlığım çok zayıfladı.Ne yemekleri yaradı, ne havası,psikoloji de öyle.Ayağım ilk bastığımdan beri sağlık sorunlarım başladı.O doktora git bu doktora git.Memleketime döndüm ama organizma sanki savaştan çıkmış gibi.Coğrafya olarak güzel yer,ama yerlisi için galiba.

Tarım alanları o kadar azaldı ki doğal yollar la insanları doyurmaya yetemez siniz. En iyisi yeni nesil çocuk yapmasın dünya kendiliğinden bitsin. Doğan çocuklar cehennem hayatı yaşamasın. Dünyayı cehenneme çevirenler rahatlasın mutlu mesut yaşasınlar. Dünya onların olsun.

Allah senden Razı olsun hocam.. Bu ülkeye bunları düsünen insalar lazm