MERİÇ ERKAN HAYATINI DEĞİŞTİRMESİ

MERİÇ ERKAN SADECE HAYATINI DEĞİL ADINI DA DEĞİŞTİRDİ

YouTube player

Meriç Erkan, bir zamanlar reality show dünyasının en meşhur ismiydi. Artık ‘Mahmut’ adıyla hayatını sürdüren Erkan, şöhretin zirvesini görmüş biri olarak geçmişi ile yaşadığı hesaplaşmayı anlattı.

Video Hakkında En Çok Beğenilen Yorumlar

“Herkes dünyanın kötüye gittiğini söylüyor ama kimse kendinin kötüye gittiğini söylemiyor ve kendini düzeltmiyor. Herkes kendini düzeltse dünya düzelir.”
Cümlesi herşeyin özeti aslında

Kalplerimizi imanla dolduran güzel Rabbimiz, iyi ki varsın. Ölmeden önce Seni ve Senin dinini en güzel şekilde öğrenen, bilen ve uygulayanlardan eyle bizi. Amin.

Bu adamın bu hale gireceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama Allah hidayeti kime vereceğini kimseye bildirmemiş kimseyi kınamayın hor görmeyin

Helal olsun. Değişimine çok şaşırdım. Allah herkese nasip etsin. Allah dualarını kabul etsin inşaallah..

Kaç defa izledim, duygulanmamak, gözlerin dolması elde değil, mevla nasip etmiş hidayete erip o güzelliğe kavuşmuş, umut bittiği anda tekrar doğuyor, Allah rahmetinden esirgemesin bizleri, inşallah tüm Müslümanlar islamiyeti tam anlamıyla icra ederler, Mahmut abi ibretlik, Allah kalp gözünü açtırmış ve ne güzel nurlanmış maşallah, cok sevindim, bi kişiye bile dokunsa hayatını değiştirse bu video kardır, vesile olmuş olur Mahmut abi, ne mutlu ona

Eski hayatından seni alıp şimdiki bu halini sana ihsan eden rabbime hamdolsun.
Allah hepimizin hidayetini artırsın

kimseyi kınama günahından haberin olabilir ama tövbesinden haberin olmaz

Boğazım düğümlendi “Allahtan böyle merhametli bi Rabbimiz var“ Elhamdülillah

Allah herkese nasip etsin farkedemediklerini farketmeyi. Özellikle dizi film reklam ve müzik gibi kamera önünde olup , şahşahalı ama boş bir yaşantıya alışıp daha sonra ben ne yapıyorum diyebilmek herkese göre değil. Sevindim Allah daim etsin son nefese kadar hak yolunda olmayı.