Ümit Özdağ l FETÖ, Mülteci Sorunu, Zafer Partisi, Türk Birliği, Vaatler

Mevzular 51 – Ümit Özdağ l FETÖ, Mülteci Sorunu, Zafer Partisi, Türk Birliği, Vaatler

YouTube player

Mevzular’ın bu bölümünde Oğuzhan Uğur’un konuğu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ.
Oğuzhan Uğur, Ümit Özdağ’a mülteciler hakkındaki düşüncelerini, Türk Birliği’ni, Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi’nin vaatlerini ve sosyal medyadan gelen soruları soruyor.

Video Hakkında En Çok Beğenilen Yorumlar

Türkiye’nin umudu, Türkiye’nin Ümit’i… Sizinle yürümek, bizim için şereftir. 🇹🇷🤘🏻

Ya gerçekten bunları dinledikçe içim acıyo bak gece gece yine tadım kaçti arkadaşlar ülkemiz elden gidiyor yıkılıyor Türkiye Cumhuriyeti çöküste en azından ecdadımızin verdiği büyük mücadeleler için bu şanlı Türk cumhuriyeti için Allah peygamber aşkı için tüm Türk halkı için lütfen sesimizi yükseltelim tepkimizi koyalım bu iş böyle olmaz aglicam en sonunda Allah’ım sen Türk halkına yardım nolursun bizi bu duruma dusurenleri cezalandir amin .

Öncelikle sığınmacı sorununu gündemden ısrarla düşürmediği için Ümit beye teşekkür ederim.
Sığınmacı ya da göçmen sorunu,adına nederseniz diyin artık kabak tadı vermeye başladı,Esenyurt,Bağcılar ve Başakşehir bölgesinde çok fazla mülteci var her 10 kişiden 4-5’i Suriyeli ya da Afgan,akşam saatlerinde dışarı çıkmaya korkar olduk bir yere gidip oturamıyoruz çünkü her yerdeler metroda,cafede ve meydanda hep onlardan var her gün bu insanlar tarafından işlenen suçları görüyoruz,bu durum Türkiye için çok ciddi sıkıntı hem ekonomik,hem de kamusal anlamda ciddi sorunlar teşkil ediyor,oturduğum mahallede her köşe başında dükkanları var bir sokak komple onlara ait sokaklardan geçmeye korkar olduk,yıllardır çevreme ve insanlara anlatmaya çalıştım ileriki dönemlerde bizim için ciddi bir sorun haline gelecek sığınmacı olayı diye ama kimse anlamadı ya da anlamak istemedi
AKP, TÜRKİYE CUMHURİYETİ İÇİN MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR!

Ümit Hocamızı 2015’te ”Türk Sorunu” adlı kitap ile tanıdım. Malum parti VE Malum şahıs’ın gitmesi için gücü elinde bulunduran muhallefetimiz sadece şiddetle kınama ile yetinirken 2000’li yıllardan beri Malum şahıs ve Malum parti için 30+ kitap yazdığınızı öğrendim ve size olab saygım katlanarak arttı.Eski bir partinizde Parti içi demokrası için mücadelenizi canlı izledim Yanında yetiştiğiniz başbuğ’un partisine bir şeryler katmak için verdiğiniz mücadeleye de hayran oldum ve bugün burda sizi görünce, farklı insanların sizi tanıyıp kendilerine bir şeyler katacağını bildiğim için aşırı mutluyum.

ümit hocayı, mülteci istilası konusundaki duruşu için yürekten tebrik ediyorum, akape’nin ülkeyi avrupa’nın mülteci deposu yapmasına sessiz kalmadığı için de teşekür ediyorum, oylar zafer partisi’ne.

Gönlümü kazandınız ümit bey, Türkistan çoğrafyasından ülkemiz birincil sorunlarıyla birlikte kale projelerinizi çok beğendim ve sadece muhalif siyasetciler içinde üzerine basa basa Türk vurgusu yapan birtek siz olduğunuz için takdir ettim. Çok teşekkürker Ümit bey ve babalatv’ye esenlikler. Tunç erir taş kırılır Türklük ebedidir. Türk gençliği atasını ve tarhini öğrendikçe çok önemli ve başarılı işler başaracaktır, ulu önder ATATÜRK.

Projeleri müthiş, tam bir devlet adami. Her cümlesiyle heyecan uyandırıyor ve oldukça net, bilimsel ve vatansever bu kalitede baska genel baskan göremiyorum.

Sevgili Ümit Hocama Sonsuz teşekkürler. İlk Seçimde oyumu gönül rahatlığıyla verebileceğim bir Türk Milliyetçisi. Nihayet kendini inanmadığı Bir Parti zihniyetine teslim etmeyip sesini duyurmaya Çalışan birileri de varmış dedirttiği için Ümit Hocamla Yeni yarınlara varım

İki adet vatansever ADAM 🙏🏻🇹🇷 Bu ülkeye ve Türklüğümüze dair umutlarımızı yeşertmeye hakkınız yok sizin 😓 Ne güzel umudumuzu yitirmiş geçinip gidiyorduk gül gibi…

Sonunda o kadar parti lideri arasında gerçekten ülke sorunlarını dile getiren ve eksikte olsa çözümleri olan bir parti lideri gördüm. İşte aradığımız muhalefet dili bu Teşekkür ederiz. Tam olarak net olmasamda böyle devam ederseniz 1 oy daha kazanmış olabilirsiniz.

50:22 Sanayi’nin gelişmesi için ulaşım masrafının en az olması gerekmektedir ve en ucuz ulaşım da demiryoludur. Sanırım Ümit hoca dışında hiç bir siysasi parti ekonomi programında buna yer vermemişti tekrardan tebrik ederim hocam dolu dolu bir program geçirdik.

Oy alır almaz orası ayrı konu ama şu ülkede güvendiğim iki devlet adamı kaldı sadece. Onlar da Ümit Hoca ve Mansur Yavaş. Allah ikisinin de yardımcısı olsun. Ülke için hala umudum varsa ikisine güvenimdendir. Babala Tv’ye de teşekkürler Ümit hocayı dinleme fırsatı verdikleri için

Zafer Partisi çok güzel bir temelde kuruldu, yükselişinin hızla devam ettiğini görebiliyorum. Ülkemize Ümit Özdağ gibi siyasetçiler gerekli. Zafer Partisine başarılar diliyorum.

Partiler benim için önemli değildir asla da sağ sol diye ayırmamışımdır benim için önemli olan ülkemin iyi yönetilmesi ve doğru kararlar ve politikalar uygulanmasıdır şu önümüzdeki yıllarda uygulanması gereken mantıklı ve iyi politikaları hazırladıkları için teşekkürler şahsen isim olarak biliyordum ama parti kurduğundan haberdar değildim ama artık projelerini iyi bir takip içine gireceğimden eminim bizlere bakın bu projeler var dediğiniz ve bu bilgileri bize taşıdığınız için teşekkürler babala ailesi