Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 19. Bölüm Full İzle

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 19. Bölüm

YouTube player

Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı 19.Bölüm Özet:

Hristiyan Birliği temsilcilerini öldürmek suçuyla İskenderiye’ye girmesi yasaklanan Oruç Reis, düşmanla bir olup Alem-i İslam’a ihanet eden Karabay’ı asmıştı. İlyas ve leventler ise Pietro’ya gönderilmek üzere yola çıkarılan Hüma ile Esma’yı son anda kurtarmayı başarmışlardı. Yurtsuz kalan Oruç Reis ve ailesi şimdi ne yapacaktır? Oruç Reis, Karabay’ı öldürmenin cezasını nasıl ödeyecektir? Karabay’ın cesediyle karşı karşıya kalan Firuze intikamını nasıl alacaktır?
Kardeşi Martin’in Şahbaz tarafından gizli mahzenlerde tutulduğunu öğrenen Isabel, Oruç ile birlikte kardeşini kurtarmak için harekete geçmişti. Oruç ve Isabel, Martin’i kurtarabilecek midir? Onlara engel olmak isteyen Şahbaz ne yapacaktır?
Pietro tarafından şuuru zehirlenerek ailesini katledenin Hızır olduğuna inandırılan Meryem, kendisini kurtarmaya gelen Hızır’ı hançerlemişti. Hızır kaledeki bu ölüm kıskacından kurtulabilecek midir? Meryem zehirden kurtulup kaleden çıkmayı başaracak mıdır?
Piri Reis kale zindanlarında Amiral Salvator tarafından işkenceye alınan Osmanlı casuslarını kurtarabilecek midir? Pietro, adım adım Kalimnos fethine hazırlanan Oruç ve Hızır Reis’i engellemek için neler yapacaktır?

Video Hakkında En Çok Beğenilen Yorumlar

Dizi gittikce güzelleşiyor devam””👏❄️

Muhteşem bi bölümdü Şahinin bizim tarafımıza geçmesi güzel oldu İsabel ve kardeşinin kavuşma sahnesi çok güzeldi fakat Martinin ihanet etmesi üzücü oldu bölümün en üzücü sahnesi bana göre Demircanın şehit edildiği sahneydi ama elbet Piri Reis ve diğerleri onun intikamını alıcaktır yeni karakter Mesih paşayı hiç sevmedim çok kibirli bi karakter kuşatmada fazla zorluklar çıkardı Hızırın topları çatlatmayla ilgili planı çok güzeldi Salvador ve adamları güzel bir yenilgi yaşadı başarılı bi kuşatma ola bilirdi fakat gizli geçidin ifşa olması tüm planları Pietronun lehine bozdu

Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan sahnelerini soluksuz izledim ayakta alkışlanacak oyunculukları var 👏

Barbaroslar dizisinin diğer dizilerden daha ön planda tutuyorum en azından seyirciye izleyecek bir şeyler verebiliyorlar. Her ne kadar yanlış uygulamalar ve mantık hataları bulundursalarda farklı bir atmosferi var. Çoğu yer de sinirim bozulabiliyor. Mesela koca kalede Hızır ve yandaşının elini kolunu sallayarak dolaşması, haçlı askerlerinin bir vuruşluk ömrü olması ve benzer diyologlar bittikten hemen sonra, bulundukları bölgeden ayrılmadan hemen önce birileriyle karşılaşmaları, gibi. Kadın dövüş sahneleri de artmalı çünkü ellerinde böyle mükemmel oyunculuk yapabilen karakterler bulunurken kullanabilmeleri gerekiyor. Oyunculuklar bölümlerin uzun olması sebebiyle de sanırım rollerini abartmak durumunda kalıyorlar bazen ve bu gerçekçiliği kesinlikle düşürüyor benim gözümde. En önemli şeyde artık yönetmenler aynı sahneleri tekrarlamaktan bıkmıyorlar mı diye sormak istiyorum! Şu baş rolleri öldü gösterip diriltmekten bir bıkmadılar, sanki yazacak bir şey yokmuş gibi. İzlenecek kaliteli dizi ülkemizde çok kalmadığından ve ilk defa cesaret edip türlü emeklerle ortaya çıkarılmış Türk denizcilerinden bahsedilen bu dizinin nasıl sonuçlanacağını da merak ettiğimden izliyorum. İzlemeye de büyük ihtimal devam ederim çünkü çabalayıp denenince güzel şeylerle de karşılaşabiliyoruz. Dediklerimden daha fazlası var mantık hatası açısından ve göze hitap eden güzel oyunculuklar da mevcut. Şans verdiğime pişman değilim ama pişman ettirmeyin lütfen. Beğenilen oyuncuları inşallah çıkarmazlar ve her birine ayrı ihtimam gösterilip göz önüne çıkarılırsa en azından izleyicinin gönlünü feth edebilirler. Farklı fikirler umarım gelir. Emeklerinize sağlık, karşılığının alınmasını da her şeye rağmen gönülden istiyorum. ❤

sayın yönetmen: bıktık artık. YETER . Geçen bölümde oldu bu bölümde de. Neden hüzünlü, ağlatan, içimi acıtan bir sahneyle bitirdiniz?! Neden ?! Bunu izleyicileri bir sonraki bölüme bağlamak için mi yaptınız?! Böylece bütün hafta bize eziyet ettin… Bir hafta boyunca içimize acı ve sefalet ektin. Çok talihsiz bir şey. Şunu söylememe izin verin: Destan dizi bölümlerini izleyenlerin yüreğine umut ve mutluluk eken neşeli sahnelerle bitiyor, böylece bir sonraki bölümü beklerken bir hafta neşe yaşıyorlar. Umarım bu yöntemden vazgeçersiniz, umarım ve umuyorum ki bölümlerin izleyicilerin yüreğine mutluluk ve umut eken sahnelerle son bulur. Mutsuzluk ve acı ekmeyin.

Engin Altan bu kadar güzel diziler için size ve tüm oyuncu kadtosuna teşekkür ederiz. ALLAH razı olsun. AMİN

İsabel’e Çok Üzüldüm Gerçekten Yıllar Sonra Kardeşini Bul Oda Hain Çıksın..Ama Antuan Sahneleri Ayrı Mutlu Ediyor Beni Çok İyi Yapıyor Rolünü Hele Derviş Babayla Birlikte Konuşmaları Müthiş

Hain Martin İsabel’e bunu nasıl yaparsın ya
Zavallı isabel bunu öğrenince ne kadar üzülecek

Ilk bolumden Shahinden asla umudumu kayb etmedim eninde sonunda babasinin ne demek istediyini anlayacagini Orucun tarafinda duracagini biliyordum

Efsane dizi insallah reytinglerde hak ettigi degeri görür

Ben severek beğenerek izliyorum. Emeği geçen herkesin eline sağlık. İzlenebilecek dizi sayısı yok denecek kadar az iken böyle bir dizi izleme fırsatı sundukları için herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun. Niyet hayır akıbet hayır olur inşallah. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim; akıbeti bence endişe etmeyin malum günümüzün problemi herkese etki eder. Amaç reyting değil rızahi ilahi olmalı. Elbette emeğinizin karşılığını alacaksınız. Allah vaadi mutlaktır. Allah kolaylık versin yardımcınız olsun.

Leventlerimize cesaretine hayran kaldık Senarist 🔥 Allah bütün şehitlerimizi mekanları cennet olsun inşallah 🇹🇷🕌🕋

54:56 Türk dizilerinin en sağlam sahnelerinden ve yüzleşmelerinden biri… Ama keşke müziksiz olsaydı… Bütün sahneler müzikli olmak zorunda değil… Bütün Türk dizilerinde olan bir şey bu… Bazen sahne ve diyaloglar güçlü ve müziğe ihtiyaç duymazlar.Genel olarak dizi kendini aşmaya, kalite ve coşku göstermeye, küme düşme sıralarını aşmaya, ilk on arasına yükselmeyi umarak başladı.

TÜM EMEYİ KECENLERE SEVGİLERİMLE🇹🇷❤💋NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! AZERBAYCANDAN GÜNAYDIN❤

Benim en sevdiğim tarihi dizi. Çok güzel dizidir.Çok teşekkür ederiz böyle bir dizi için.

Her bölüm daha da iyiye gidiyor. Mesih paşanın gıcıklığını saymazsak, dizi şu an çok güzel gidiyor!..
Muhteşem bir bölüm olmuş; Emeği geçen “herkese..” teşekkürler.!!

Martin’in ihanet edeceğini yahut savaşta öleceğini adım gibi biliyorumdum, Allah’tan İsabel’in kasıntı kardeş sevdası bitmiş olacak.

Dizideki karakterleri ve rollerini gerçek zannederek bunlar hakkında olumlu olumsuz yorum yapanlara Allah’tan acil şifalar diliyorum.