Gönül Dağı 54. Bölüm Full İzle

Gönül Dağı 54. Bölüm

YouTube player

Video Hakkında En Çok Beğenilen Yorumlar

Sefer’in sahneleri gerçekten müthiş olmuş..
Badegül, çocukların dua toplamaları detayıyla bütünleşince harika olmuş..
Herkesin duaya sarılması da ayrı bir güzeldi..

Herkesin ölüm gerçeğini düşünerek kırgınlıklarını bir kenara bırakıp barışmaları, kul hakkının ağırlığı , maneviyat hissi, Kenan’ın yaptığı fedakarlık ve Veyselle dayanışmaları detaylarıyla güzeldi bölüm.

Maneviyatı güçlendiren sahneler için senaristinden çaycısına kadar hepinizden Allah razı olsun. Bizim böyle dizilere ihtiyacımız vardı.Ahlaklı bir nesil için Ahlaklı bir çevre gerek..

Bize kuran’ın şifa olduğunu sadaka’nın ömrü uzattığını tekrar hatırlatan gönül dağı ekibine teşekkürler.

“Bu heybe kul hakkı heybesidir. Sen iki çapanın derdindesin, asıl heybelerine dünyaları dolduranlar var…”
Gönüllere dokunan bir dizi ❤️

Ne güzeldi, Kur’an-ı Kerim’e sığınan, dua eden yürekler, ne güzeldi o ölüm yolculuğu, kul hakkı, iki çapa, kendi hakkıyla kazandığından verdiği ve çocukların dağıttığı sadakayla oluşan binek detayı nasıl güzel işlenmiş.. Sen nasıl güzel, nasıl bizden, nasıl ince detaylara sahip bir dizisin GÖNÜLDAĞI.

Bugüne kadar izlediğim hiçbir dizide böyle güzel detaylar görmemiştim.
Dizinin en güzel sahnesi seferin ameliyata girdiğinde herkesin eline yasini şerif alıp okuması ve tesbih çekmesiydi,bizlere böyle güzel bölüm izleten herkesten Allah razı olsun.
Koca yürekli Taner amcaoğullarını paraya arabaya zengin bir hayat uğruna satmadı,özünü kaybetmedi…helal olsun
Ve bir kez daha meryemin nankörlüğünü gördük…rıfatın gösterisine gitmedi,düğünü erteledi 😞
Ramazan ve asuman artık tam bir çıkmaz sokaktalar…umut kalmadı sanki.

Zahidenin cüzleri çantaya koymasıyla tüylerim diken diken oldu işte biz buyuz rabbime sığınır rabbim den şifa bekleriz. Muhteşemdin gönüldağı.

Kenanın mesleğini tehlikeye atma pahasına seferi kurtarması, kurtulduğunu haber veriş anı ve sonrasında ağlamaya başlaması bitirdi beni. O nasıl ağlamaktır. Bende onla bir ağladım sahnede. Döndünün onu fark etmesi ve veysele işareti ile Kenanın onlara sarılması çok iyi sahneydi. Hatta kavuşma sahnesinden sonra unutamayacağım ikinci sahne oldu. Serkan Kuru adeta devleşmiş o sahnede

“Kıyametin kopacağını bilseniz, elinizdeki fidanı dikiniz.” ve “Sadaka belâyı def eder ve ömrü uzatır.” hadisi şeriflerine çok güzel göndermeler yapılmış.

“Ölmek gibi bir hakikat vardı insanı bekleyen” hiçbir dizi bizi şimdiye kadar hem bu dünyayı hemde ahireti önemliliğini insan olmayı bu kadar gönülden içten hissettirmemişti iyi ki varsın GÖNÜL DAĞI

Her Bölümde TÜRK Bayrağını Öyle Güzel öne Çıkarıyorsunuz ki Birkez Daha Hayran Kaldım.
Burdan Vatan İçin Can Alıp Can Veren Yiğitlere Selam Olsun. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

BİZİM HER TÜRLÜ KÜLTÜRÜMÜZÜ ÖRFÜMÜZÜ ADETİMİZİ UNUTTURMAYIP HATIRLATTIĞINIZ İCİN TEŞEKKÜRLER GÖNÜL DAGI

Sefer ameliyat olurken insanların kuran okuması çok hoşuma gitti. Gerçekten böyle oluyo Annem in tahlil sonuçları çıkana kadar biz de sürekli böyle bulduğumuz tüm duaları okuyup salavatları cekiyoduk

Kenan’ın ağlaması içimi acıttı ama ne olursa olsun Sefer’i kurtardı

Meryemin Rıfata gelmeyeceğini haber etmeden Gülsim öğretmenin yanına gitmesi üzdü be…

RABBİM kimseye dermansız dert vermesin. Kimseyi ameliyathane kapısında bekletmesin. Kimseyi hastane odalarında yoğun bakımlarında bırakmasın . Bu fahri alemde Bir gönül ve iki avuç duadan başka neyimiz var?

Her bölüm olduğu gibi harikaydı…
Ev halkı olarak ağlamaktan izleyemedik zaten tuvalet kağıdı pahalı yapmayın şöyle şeyler 🥺❤️

Gerçekten kültürümüzü anlatan insan olduğumuzu bize tekrar tekrar hatırlatan bir harika bir dizi emeğinize sağlık 👏👏👏👏

İnanç dağları yerinden oynatır. Allah’tan ümit kesilmeyeceğini anlatan bir bölümdü.

VİDEO HAKKINDA BİLGİLER

Uçan arabanın test sürüşünün başarılı geçmesi ile Taner’i bekleyen yeni fırsatlar vardır. Taner’in yükselişe geçmesinin yanı sıra Veysel ve Ramazan’da ise durum tam aksi yönde seyretmektedir. Hayat, amcaoğullarını ayrı noktalara sürüklerken, çalıştığı şirket tarafından Taner’e önemli manevralar almasını sağlayacak bir teklif sunulur fakat kabul ettiği takdirde vazgeçmesi gereken şeyler olacaktır. Herkesin hayatını etkileyecek bu durum karşısında Taner’in alacağı karar ne olacaktır? Öte yandan Sefer’in ameliyat günü yaklaştıkça Zahide’nin içindeki korku da büyümektedir. Zorlu bir ameliyat olacağı herkes tarafından duyulurken, tüm aile yine el eledir. Ameliyat öncesi yaşanan sürpriz, bir gelişme, işlerin iyice zorlaşmasına neden olurken, ameliyat bittiğinde Sefer’i nasıl bir son beklemektedir.

Gönül Dağı, bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatıyor. Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtan Gönül Dağı her cumartesi #TRT1’de!
Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı‘nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Sevilay Gültekin ve Cem Kurtoğlu rol alıyor.