Maske Kimsin Sen? 9. Bölüm 1. Fragmanı (FİNAL)

Maske Kimsin Sen? 9. Bölüm 1. Fragmanı (FİNAL)

YouTube player
Video Hakkında En Çok Beğenilen Yorumlar

Senelerdir televizyon izlememenin sonunda beni televizyona alıştıran programdı. Hem Tansel hem dedektifler hem de ünlüler çok güzeldi. Bu şekilde bitecek olması üzücü

Türk televizyon tarihinde uzun zamandan beri görmediğimiz en renkli, eğlenceli, bir o kadar da alışagelmedik bir programdı. Jüri üyelerinden tutun da kostüm içinde yarışan ünlülerden, aksesuarlarına, sahne figürlerine kadar incelikle düşünülmüş kaliteli bir yarışmaydı. Erken final kararını doğru bulmuyorum üzdü..

Gerçekten üzüldüm, yazık oldu. Keyif alarak izlediğim, eğlendiğim bir programdı. Büyük bir emek de söz konusuydu.O kadar ağır dram, taciz,tecavüz,şiddet içeren yapımlar varken kaldırılması gereken, böyle eğlenceli bir program kalkmamalıydı. Umarım bu format bir başka kanalda veya dijital platformda devam eder.

Bitmesi gereken onca saçma diziler varken hafta bi gün olsun izlemekten zevk aldığımız çokça eglendimiz bi programin bitmesi kesinlikle büyük haksızlık olmus

Gerçekten çok yazık oldu böyle mükemmel bir program bir daha Türkiye’ye gelmez

Tek severek izlediğim programdı cidden. Klasik şeylerden ve sorunlardan uzak insanı eğlendiren bir yarışmaydı. Keşke bitmeseydi yazık oldu.

Umarım yapımcılar, aynı ekip ve formatla, yeni bir isimle yeni bir programla tv ye döner 👍🏻

Böyle bir programın erken final yapmak zorunda kalması gerçekten çok üzücü

Yine bu beşliyi farklı bir programda görmek isterim (eda, melis, tansel, doğu ve alican’ı )

Sanarım ülkemizde bu kadar havalı bir program kaldırmadı 😞😞😭😭

Aslan yine yapmış yapacağını, umarım kupayı kapmıştır😍

O kadar emeğe çok yazık edildi ya. O kadar ceza alması gereken programlar varken saçma sapan şeyler yapan RTÜK e hiç şaşırmadım

Gülseren Budayıcıoğlunun dizilerinden etkilenmeyip basit bir maskeden etkilenilmesi ve buna ‘satanizm’ kılıfı bulunması ne kadar acı. Harcadılar resmen programı.

Gerçekten her hafta büyük bir sabırsızlıkla yeni bölümünün çıkmasını beklediğim programdı ve bunu kaldırdınız.. bu programı şikayet eden ve kaldırılmasına sebep olan herkesin bir an önce bir doktora görünmesini tavsiye ediyorum çünkü böyle bir programı zararlı bulmanız gerçekten akla ermiyor

İstemeyen şikayet eden kişiler dikkate alınıyorsa programı isteyen kişilerinde talepleri yok sayılmamalı. İstemeyen kanalı değiştirdiğinde başka seçenekler seçebilir ama izlemek isteyen kişilerin alternatifi yok. Çocuklar izlemesin diye zaten geç saatte yayınlanıyordu bu bencil izlemek isteyen kişilere saygı duymayan insanların art niyetinden başka bir şey değil.

Öyle televizyona kilitlenip izlediğim bir program değildi. Çoğunluk gibi burada karşıma çıkınca izliyordum da üzücü olan ne biliyor musunuz? Birçok ülkede yayınlanan programı ülkemizin kabul etmeyişi. Bu da böyle bir yapımla bile ne kadar özgür olduğumuz, üzerimizde ne kadar baskı olduğunu nasıl da çarparak söylüyor, farkında mısınız? Gençler olarak cebimizde ki telefonlara, izlediğimiz yapımlara, güldüğümüz mevzulara bile ne kadar karışılıyor. Bu yapımlara kötü diyenler, asıl kötülerle uğraşmamak için bizim eğlence ve düşüncelerimize nasıl da hoyratça saldırıyorlar. Ah ah.